به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، شهلا جاهد زن صیغهای ناصر محمدخانی ۱۷ مهر سال ۱۳۸۱ لاله سحرخیزان را در میدان کتابی به قتل رساند. شهلا جاهد ۲۱ مهرماه همان سال دستگیر شد! شهلا جاهد پس از ۱۱ ماه به قتل همسر ناصر محمدخانی اعتراف کرد. شهلا جاهد ۱۰ آذر ۸۹ در زندان اوین به دار مجازات آویخته شد. پرونده شهلا جاهد یکی از پروندههای جنجالی در ایران بود.
عصمت الله جابری قاضی سابق اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران گفت: صبح روز اعدام طبق معمول هر مراسم اجرای حکم قصاص در زندان اوین حضور پیدا کردیم، هنوز خانواده لاله سحرخیزان و ناصر محمدخانی به ولایت از فرزندانش در زندان اوین حضور پیدا نکرده بودند.
سکوت شهلا جاهد در زمان اعدام
وی افزود: مدیرکل روابط عمومی قوه قضائیه و تیم فیلمبرداری نیز آمده بودند، به شهلا جاهد فرصت دادیم تا اگر ناگفتهای و تقاضایی دارد اعلام کند و اگر ناگفتهای بیان میکرد که تاثیری در روند پرونده داشت، بنده اجازه داشتم مراسم اعدام را به بعد از تحقیقات موکول کنم.
قاضی جابری ادامه داد: شهلا جاهد در آن روز انگار باور نمیکرد قرار است قصاص شود و باز هم با روحیه همیشگی و با غرور رفتار میکرد و گاهی تمسخرآمیز صحبت میکرد.
وی اظهار داشت: وکیل شهلا جاهد نیز در صحنه حضور داشتند و میتوانند به صحبتهای من شهادت دهند.
جابری عنوان کرد: خیلی اصرار کردیم ناگفتههایی که مرتب ایشان در تماس به خبرنگاران از طریق رسانهها به مردم وعده میداد را بگوید، هیچ حرفی نزد تا اینکه مادر لاله سحرخیزان و ناصرمحمدخانی وارد زندان شدند.
این مقام قضایی ادامه داد: شهلا وقتی دید قضیه اجرای حکم قصاص جدی است ناگهان سکوت کرد، مادر لاله سحرخیزان از شهلا به خاطر هجمههای غیرمنصفانه نسبت به لاله سحرخیزان انجام داده بود، گلایه کرد.
شهلا جاهد اعدام شد
وی افزود: ما انتظار داشتیم شهلا مانند دیگر اعدامیها سعی کند در پای چوبه اعدام، خانواده مقتول را منصرف کند. او نیز همین کار را کرد اما رفتار و گفتارهایش باز متفاوت بود. او از مادر لاله خواست بخاطر ماه مبارک رمضان از قصاصش چشم پوشی کنند اما ماهها از ماه رمضان میگذشت و نزدیکترین ماه که آن هم ۲ ماه از آن میگذشت محرم بود که به او اشاره کردم ماه را اشتباه کرده است و مجددا از مادر لاله سحرخیزان خواست بخاطر ماه محرم او را ببخشد.
عصمتالله جابری گفت: شهلا وقتی دید گذشتی در کار نیست از مادر لاله سحرخیزان بخاطر قتل دخترش عذرخواهی کرد. دقایقی بعد با وجود تلاشهای بسیار من و تیم روابط عمومی قوه قضائیه برای بخشش و صلح و سازش، شهلا بدون بیان هیچگونه ناگفتهای به دار مجازات آویخته شد.
بازپرس جابری که برای اولین بار از روز اعدام شهلا سخن گفت، ادامه داد: من پرونده را مو به مو خوانده بودم و میدانستم شهلا ناگفتهای ندارد اما فرصت زیادی دادیم تا اگر حرفی دارد بزند اما او فقط سکوت کرد و آخرین جملهاش عذرخواهی بخاطر قتل لاله سحرخیزان بود.
نظر شما